365 dagar Returrätt
Fri frakt 490 kr
20,000 Produkter 400 Märken
Addnature - allt inom outdoor & äventyr

Helly Hansen Vindjackor

5 Produkter
Valda filter:
Märke
Helly Hansen
Rensa alla filter
Filter
Sortera
 • Helly Hansen Active Windbreaker Jacket Herr graphite blue graphite blue
  Helly Hansen
  Active Windbreaker Jacket Herr graphite blue
  1 095 kr 875 kr
  - 20 %
  Fri frakt
  • Versioner: S M XL
  Helly Hansen Active Windbreaker Jacket Herr graphite blue
 • Helly Hansen Skye Wind Jacket Dam spring bud spring bud
  Helly Hansen
  Skye Wind Jacket Dam spring bud
  995 kr 795 kr
  - 20 %
  Fri frakt
  • Versioner: XS S M L
  Helly Hansen Skye Wind Jacket Dam spring bud
 • Helly Hansen Aran Jacket Dam plum plum
  Helly Hansen
  Aran Jacket Dam plum
  1 495 kr 1 195 kr
  - 20 %
  Fri frakt
  • Versioner: XS S M L
  Helly Hansen Aran Jacket Dam plum
 • Helly Hansen Active Windbreaker Jacket Herr navy navy
  Helly Hansen
  Active Windbreaker Jacket Herr navy
  1 095 kr 875 kr
  - 20 %
  Fri frakt
  • Versioner: S XL
  Helly Hansen Active Windbreaker Jacket Herr navy
 • Helly Hansen Active Windbreaker Jacket Herr cherry tomato cherry tomato
  Helly Hansen
  Active Windbreaker Jacket Herr cherry tomato
  1 095 kr 875 kr
  - 20 %
  Fri frakt
  • Versioner: S
  Helly Hansen Active Windbreaker Jacket Herr cherry tomato

Helly Hansen vindjacka - för blåsiga förhållanden

Låt oss ta dig tillbaka i historien, så långt som till 1877. Vid den här tiden i Norge startade Helly Hansen ett företag vid samma namn, vars mål var att tillverka vädertåliga kläder för utomhusaktiviteter. Resan började med oljeskinnsjackor och annan utrustning, men det tog inte lång tid innan de även började röra sig mot syntetiska material för att få fram anpassade och gynnsamma egenskaper för alla olika aktiviteter och väderlekar. Idag är deras högteknologiska plagg väl använda inom friluftslivet och i detta sortiment hittar du vindjackor av hög kvalitet. Att välja just en Helly Hansen vindjacka när du ska iväg ut är smart, här får du nämligen hög kvalitet i kombination med smarta detaljer och sköna passformar.

En jacka med många möjligheter

En Helly Hansen vindjacka kan komma till god användning vid många olika tillfällen när du vistas utomhus. Det som du kan tänka på när du letar efter en vindjacka för just dina aktiviteter är:

 • I vilka väderlekar kommer den användas?
 • Vilka finesser letar du efter?
 • Vilken passform vill du ha?
 • Vilken rörelseförmåga bör den ha?

När du svarar på dessa frågor är det enklare att förstå vad det egentligen är för typ av jacka du kommer behöva, för att få det absolut mest ideala plagget. Vill du exempelvis att jackan ska vara både vind- och vattentät då du ofta är ute i blåst och regn? Vill du satsa på en jacka med robusta och tjocka material som även hjälper till att hålla dig varm, samt en luva som skyddar huvudet? En Helly Hansen vindjacka kommer i flera olika varianter för att du ska kunna hitta en som är bäst lämpad för dig och din utomhusvistelse.

Designade specifikt för cykling

Vid regn är det bra om jackan skyddar, men även torkar snabbt för att göra livet utomhus så behagligt som möjligt. Flera av jackorna har både ventilerande och snabbtorkande material som gör att jackan torkar snabbt efter att den blivit blöt. Tack vare de ventilerande egenskaperna kan du även använda din Helly Hansen vindjacka för fysiska aktiviteter utan att bli alldeles för svettig innanför plaggen. Genom att ventilera får du snarare en reglerad temperatur som gör det enklare att fortsätta din träning eller aktivitet tills du nått dina mål. Det som är gemensamt för Helly Hansen vindjackor är att de alla är framtagna med skandinaviskt väder, natur och fysiska aktiviteter i fokus. Med sin långa erfarenhet och stora kunskap genomsyras deras sortiment av högkvalitativa plagg som tillåter dig att trotsa vädret oavsett vart du ska eller vad du ska syssla med i våra fantastiska miljöer. Genom att välja en Helly Hansen vindjacka har varken vind eller regn en chans! Vi på Addnature har plockat ihop ett kvalitativt och brett sortiment av just Helly Hansen för att hjälpa dig att njuta av dina äventyr oavsett väderlek. Med snabba leveranser får du dessutom dina produkter hem snabbt och kan bege dig ut!