Slå läger i sagolik natur | Tält för alla friluftstyper
Nätbutiken för cyklar

Kontakt

På grund av det höga orderantalet så har det genererat fler mejl till kundtjänst som gör att vi just nu har längre svarstid än vanligt. Detta gör tyvärr att det kan dröja några dagar innan vi kan svara på ditt mejl. Tack för ditt tålamod och hoppas att ni har överseende med detta.

Vår kundtjänst svarar gärna på dina frågor och funderingar. För att underlätta har vi samlat de vanligaste frågorna här.

Kära kunder, vår kundtjänst har öppet måndag till fredag från 08 till 16. Var vänlig använd vårt kontaktformulär på hemsidan för att enklast komma i kontakt med oss. Vi kommer att ringa dig direkt om det är så att vi behöver mer information för att kunna hantera ditt ärende

Du kan även kontakta oss på info@addnature.com

Har du inte fått din orderbekräftelse? För tillfället kategoriserar Gmail våra orderbekräftelser som Skräppost. Kolla gärna en extra gång om den kan finnas i den mappen i Gmail. Om du fortfarande inte kan hitta den är du välkommen att höra av dig till oss.


Kontakta oss

Återstående tecken.
Denna webbplats använder cookies och pixeltaggar för att förbättra dess funktionalitet och för att ge dig personligt anpassad reklam, t.ex. på sociala medieplattformar. Se vår integritetspolicy för mer information – i synnerhet; om hur du förhindrar lagring av cookies och spårning av pixeltaggar på din enhet i framtiden.Förstått och avslutat