Addnature
Lagerrensning – upp till 80 %¹ rabatt
fri retur
Fri frakt 490 kr
Vanliga frågor och svar

Kompressionströjor

0 Produkt
Det finns inga tillgängliga produkter i den här listan för tillfället.

Kompressionströjor – ett plagg med fördelar

Kompressionströjor och andra kompressionsplagg har under de senaste åren blivit otroligt populära. Det man förr i tiden förknippade med stödstrumpor på flygturen har idag blivit ett självklart val för idrottare. Men vad är det som gör kompressionströjor och byxor så populärt? Den stora skillnaden som man också märker först är att kompressionsplagg sitter tightare och stramare mot kroppen. Detta innebär ett jämnt tryck över hela kroppen. Trycket ökar blodcirkulationen, något som får igång syretillförseln och som därmed effektiviserar återhämtning och ork. Kompressionsplagg är inte bara till för idrottare som skadat sig, tvärtom kan de flesta som tränar dra nytta av plaggen. Kanske mest effektiva är kompressionströjor för konditionsträning, exempelvis löpning. Vid löpning utsätts särskilt knäna för hårda stötar. Varje gång du sätter ner foten går det som en slags vibration genom hela benet, något som på sikt kan ge slitage. Genom att använda kompressionsplagg ger du kroppen ett stöd.

Kompressionströjor från kända varumärken

Vi har samlat ett stort och brett sortiment av kompressionströjor. Här hittar du både långärmade och kortärmade tröjor för såväl kvinnor som män. Vi erbjuder plagg från kända varumärken som 2XU, Skins och Salomon, för att nämna några. Med en kompressionströja ökar du trycket i dina vener, detta gör att blodet får en bättre cirkulation och du blir varmare och mjukare i kroppen. Bäst resultat får du med en långärmad kompressionströja och ett par långa tights, men du kommer garanterat att uppleva fördelarna även med de kortärmade modellerna. De passar utmärkt för varmare dagar eller inne på gymmet. För kallare dagar har vi kompressionströjor från bland annat Norrøna. Dessa fungerar optimalt som undertröjor då de är tillverkade av snabbtorkande material. Du kan även hitta bekväma linnen med kompression, dessa är perfekta på sommaren men även under en långärmad tröja.

Optimera träningen

Se till att utrusta dig väl inför träningen, oavsett om du lyfter tungt på gymmet eller älskar att konditionsträna i spåret. Hos oss på Addnature kan du alltid hitta kläder från kända varumärken och av högsta kvalitet. Vi erbjuder dessutom plagg i alla prisklasser och för herr, dam och barn. När du hittat något du gillar kan du enkelt beställa via hemsidan. Därefter packar vi din order snabbt, oftast samma dag. Passar inte kläderna? Ingen fara. Självklart får våra kunder ändra sig, det är bara att skicka tillbaka beställningen igen. Vi ger dig 30 dagars öppet köp och bjuder naturligtvis på returfrakten.