VINTERREA | Tusentals produkter till extra låga priser
365 dagar Returrätt
Fri frakt 490 kr
20,000 Produkter 400 Märken
Cykelbutik online

Luminox

0 Produkt
Luminox
Luminox
Luminox startade som en amerikansk dröm och utvecklades till ett världsomfattande varumärke. Barry Cohen startade märket 1989 med tanken att göra klockor som är lätta att läsa i mörkt ljus. Märket finns idag i mer än 30 länder och ökar konstant.
Det finns inga tillgängliga produkter i den här listan för tillfället.
Ytterligare information

Schweiztillverkade kvalitetsklockor med extrem hållbarhet

Luminox är en amerikansk klocktillverkare som grundades 1989 när Barry Cohen, som redan var verksam inom klockbranschen, hörde talas om en unik schweizisk belysningsteknologi baserad på självlysande tritiumgaskapslar. Han insåg snabbt att en klocka med självlysande detaljer som varken krävde laddning av externa ljuskällor eller batterier och knapptryckningar skulle vara en revolution i klockvärlden. Efter upptäckten kontaktade Barry ägaren till belysningstekniken och de kom överens om att utveckla klockor som skulle använda denna unika belysningsteknik (numera kallad Luminox Light Technology). Ett nytt och banbrytande klockmärke var fött och resten är historia.

1994 inledde företaget ett sammarbete med USAs Navy Seals, den amerikanska flottans attackdykare och specialförbund. Förbundet var i behov av klockor som kunde avläsas i mörka miljöer samt under nattuppdrag och den nya självlysande tekniken blev ett uppenbart val. Ett samarbete inleddes mellan företaget och Navy Seals vilket resulterade i en klockmodell utformad för extrema förhållanden, den blev snabbt populär och började säljas runt om i världen. En klocka från Luminox lyser kontinuerligt i mer än 25 år, är mycket chocktålig och vattentät.

Luminox klockor online

Klockor av hög kvalitet som håller för de mest extrema aktiviteterna

Idag finns Luminox representerade i mer än 30 länder och växer kontinuerligt. Under åren har företaget utökat sortimentet till att omfatta en rad olika färgmodeller, uppgraderade versioner av Navy Seal-klockserien samt en hel rad av klockor i olika typer och stilar. På Addnature.com säljer vi bland annat modeller så som OD Military 3041, Black Ops 45mm 8802, Deep Dive Automatic 1509 och Mariner Automatic 6501. Klockor från Luminox är skapade för den aktiva friluftsmänniskan med höga krav på funktion och tillförlitlighet.

Luminox klockor produceras bland annat i följande serier:

  • Mariner
  • Field Atacama
  • Colormark
  • Navy Seal
  • Deep Dive

Köp klockor från Luminox online på Addnature.com

På Addnature.com gör vi det enkelt för dig att handla klockor från Luminox online, vi erbjuder ett brett urval av olika modeller anpassade till de flesta aktiviteter. Hos oss får du alltid fri frakt och och 365 dagars öppet köp!

Denna webbplats använder cookies och pixeltaggar för att förbättra dess funktionalitet och för att ge dig personligt anpassad reklam, t.ex. på sociala medieplattformar. Se vår integritetspolicy för mer information – i synnerhet; om hur du förhindrar lagring av cookies och spårning av pixeltaggar på din enhet i framtiden.Förstått och avslutat