Nätbutiken för cyklar
Utvecklas med rätt klätterutrustning
100 dagars öppet köp, fri retur
Fri frakt 490 kr
Vanliga frågor och svar
Muurikka
Muurikka - för friluftskockar
Den finska pionjären inom kommersiella stekhällar som utvecklat sig till ett mångsidigt varumärke. Stekhällarna tillverkas i Finland och görs av varmvalsat stål och finns i flertalet storlekar och varianter med kompletterande tillbehör. Muurikka är mest kända för att de möjliggör underbar matlagning utomhus tillsammans med vänner och familj.

Muurikka

11 Produkter
Filter
Återställ

Märke

Färger

  • beige
  • grå
  • transparent
  • silver

Pris

kr
till
kr

Kundbetyg

  • 1
Sortera
Bästsäljare Nyheter Högsta kundbetyg Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Kategorier
Filter
Sortera
Bästsäljare Nyheter Högsta kundbetyg Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Muurikka Stekgryta Wok Ø44cm med Ben
Muurikka Stekgryta Wok Ø44cm med Ben
Muurikka
Stekgryta Wok Ø44cm med Ben
1 395 kr 1 085 kr
- 22 %
Fri frakt
Muurikka Grillborste
Muurikka Grillborste
Muurikka
Grillborste
99 kr
Muurikka Silava Frying Fat 110g
Muurikka Silava Frying Fat 110g
Muurikka
Silava Frying Fat 110g
79 kr
Muurikka Grilltång 38cm
Muurikka Grilltång 38cm
Muurikka
Grilltång 38cm
170 kr 165 kr
Muurikka Grill-/Rökkorg
Muurikka Grill-/Rökkorg
Muurikka
Grill-/Rökkorg
125 kr
Muurikka Cover Bag for Pans Ø48cm
Muurikka Cover Bag for Pans Ø48cm
Muurikka
Cover Bag for Pans Ø48cm
245 kr 235 kr
Muurikka Multi-Rengöringsmedel 400g
Muurikka Multi-Rengöringsmedel 400g
Muurikka
Multi-Rengöringsmedel 400g
150 kr
Muurikka Rökspån AL 2l
Muurikka Rökspån AL 2l
Muurikka
Rökspån AL 2l
49 kr
Muurikka Campfire Cauldron 3l
Muurikka Campfire Cauldron 3l
Muurikka
Campfire Cauldron 3l
845 kr 595 kr
- 30 %
Fri frakt
Muurikka Rökbalja Ø42cm
Muurikka Rökbalja Ø42cm
Muurikka
Rökbalja Ø42cm
1 295 kr 935 kr
- 28 %
Fri frakt
Muurikka Lock Ø58cm
Muurikka Lock Ø58cm
Muurikka
Lock Ø58cm
895 kr 715 kr
- 20 %
Fri frakt

Muurikka, redo för uteliv

Det finska företaget Muurikka har ett stort utbud av produkter som är ytterst användbara vid matlagning utomhus. Det är mångas dröm att laga mat på en klipphäll ute i skärgården eller på en mysig strand. Addnature har ett blandat utbud av Muurikkas sortiment som är perfekt att använda när du vill komma bort från spisen och få lite frihetskänsla. Att laga mat under öppen himmel är någonting alldeles speciellt. En nyfångad fisk smakar bättre om den tillagas över lägerelden eller på ett utomhuskök. Med en kastrull eller ett stekjärn kan du på många olika sätt laga mat ute i naturen. Det går naturligtvis bra att grilla eller koka soppa över öppen eld. Med speciellt framtagna produkter gör Muurikka det lätt för oss som tycker om friluftsliv. Med en stor kastrull i packningen går det utmärkt att laga en god lunch bestående av till exempel eller pastagryta över öppen eld. Förutom rostfria kastruller ingår även kaffekittlar som är perfekta att ha tillhands när man är sugen på en kopp varm kaffe i skogen eller på campingen. För att underlätta matlagningen finns ett brett utbud av behändiga redskap från Muurikka. Med en smart stekspade med greppvänligt handtag vänder du enkelt fisken eller köttbiten så att den inte blir bränd. Det finns många fördelar med att laga mat utomhus. Du behöver inte oroa dig för matos utan det sköter vinden på ett helt naturligt sätt. Alla köksredskap är lätta att hålla rena vilket medför att de känns fräscha under lång tid. Den goda kvalitén från Muurikka är en given faktor som självklart bidrar till lång hållbarhet hos produkterna.

Slå läger

När du är ute med båten eller husvagnen vill du gärna ta dagen som den kommer och inte planera för mycket. På kvällskvisten, efter en lång dags seglats eller efter många mil på vägarna, är det skönt att laga en riktigt god middag och då är en stekhäll ett välkommet inslag i packningen. En stekhäll är precis som det låter. En större panna, av djupformad modell, som ställs på ett tillhörande stativ och här kan du sedan laga din gourmet middag. Det finns olika dimensioner på stekhällarna men ett vanligt mått är omkring knappt en halv meter i diameter. De medföljande benen gör att hällen står stabilt. När du sedan bestämt dig för vilken mat du vill laga tar du fram den medhavda tuben med matfett. Att ha med sig matfett på tub är både smidigt och enkelt. Du behöver inte tänka på att ta med margarin som ofta smälter i solen och blir kladdigt. Förutom en tub med fett finns det många andra saker som kan underlätta matlagningen på en stekhäll.

  • Skyddspåse
  • Kopplingsaggregat mellan gasolbrännare och flaska
  • Gasbrännare

För att på bästa sätt transportera sin stekhäll kan den förvaras i en skyddspåse. Det finns skyddspåsar av olika mått som passar för olika stekhällar från Muurikka. Påsarna är försedda med robusta handtag som gör att de är enkla att bära. När du använder dig av en gasolbrännare och gasolflaska är det en självklarhet att dessa måste kopplas samman för att det ska fungera. Det finns kopplingsaggregat som passar till stekhällsutrustningen från Muurikka. Anvisningar för hur aggregatet ska kopplas medföljer. En gasbrännare är också en förutsättning till gasvärme och denna är anpassad för flera av produkterna hos Addnature.

Muurikka

Njut av utelivet

Att få vara nära naturen är en av alla de saker som får oss människor att må bra. Att få vara utomhus och känna den friska luften i skogen, på ängen, vid havet eller på någon annan plats är oftast en fröjd för själen. Att vistas utomhus gör såklart att man till sist blir hungrig, och visst vore det synd att behöva gå in bara för att laga en god pastagryta. Ta tillfället i akt att titta igenom det stora utbudet från Muurikka här hos Addnature. En liten investering av några kokkärl, en praktisk smörgåsgrill eller en robust och stabil stekhäll kan sätta extra guldkant på friluftslivet. Är du kunnig om vad som är ätbart i skog och mark kanske du kan krydda din soppa eller gryta med någonting nyplockat från skogens skafferi. Med tillbehör och produkter från Muurikka har det aldrig varit enklare att laga mat under bar himmel.