Addnature
Fixa stilen med våra handplockade outfits
100 dagars öppet köp, fri retur
Fri frakt 490 kr
Vanliga frågor och svar
null
Powertraveller
Solceller för mobiltelefoner och datorer.

Powertraveller

1 Produkt
Filter
Återställ

Färger

  • svart

Pris

kr
till
kr
Sortera
Bästsäljare Nyheter Högsta kundbetyg Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Kategorier
Filter
Sortera
Bästsäljare Nyheter Högsta kundbetyg Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Powertraveller Powergorilla
Powertraveller Powergorilla
Powertraveller
Powergorilla
RRP 2 795 kr 2 235 kr
Fri frakt
- 20 %

PowerMonkey från PowerTraveller får dina prylar att funka länge på utflykter

Solcellsladdare för mobiltelefoner, datorer, kameror och liknande är både ett supersmidigt sätt att ladda upp sin mobil när man är ute i naturen och ett smart miljövänligt sätt att få ut det mesta av klimatneutral energi och därmed slippa öka behovet av såväl fossila bränslen som kärnkraft. PowerTraveller är ett brittiskt företag som designar, utvecklar och tillverkar bland annat olika sorters solcellsladdare för elektroniska prylar. Deras artiklar testas noggrant för att stå pall för några av världens allra mest ogästvänliga omgivningar, och är därför ett mycket bra val även för extremt krävande och långa expeditioner, där behovet av till exempel mobiltelefon är enormt för att kunna kommunicera med omvärlden i nödsituationer och liknande.

Med möjlighet att ladda upp de prylar som man behöver får man större frihet i naturen och känner sig tryggare. Det kan helt enkelt vara ett sätt att utveckla sitt friluftsliv och ta det till en ny nivå. När man känner sig trygg över att mobil, dator och liknande går att använda vid behov kan man vara ute längre och slippa känna stressen över att kontaktvägarna med omvärlden upphör. Dessutom behöver man inte bryta upp med sitt vardagliga liv mer än vad man själv vill, utan det blir lättare att kunna kommunicera och uppdatera sig via sina prylar. Det finns naturligtvis även professionella och mer konkret praktiska fördelar med att ständigt kunna ha ström i sina prylar, såsom när man är ute på forskningsuppdrag och behöver behandla data, eller vill kunna fotografera sina utflykter.

PowerTraveller solcellsladdare online

Helt nya möjligheter öppnas

Solcellsladdare och portabla batterier är därmed ett billigt sätt att öppna upp för en helt ny värld under sina utflykter i naturen. Även under många typer av andra resor kan de vara mycket behändiga, eftersom det inte alltid är så lätt att få tag i en nätkontakt, och man kan vilja vara mer rörlig. Med solcellsladdare kan man ju även ha sina prylar igång i trädgården under en längre tid utan att till exempel behöva stöka med att dra ut skarvsladdar och liknande. Användningsområdena är helt enkelt enorma, och du kan säkert föreställa dig ytterligare situationer utöver de tidigare nämnda där solceller skulle kunna hjälpa dig i olika lägen.

Spana därför in vårt sortiment av solcellsladdare från PowerTraveller på Addnature.com. Där ingår bland annat:

  • Bärbara batterier med solcellspanel
  • Bärbara externa batterier för laptop, Iphone, Canonkamera
  • Solcellsladdare för Iphone

Addnature har många artiklar från PowerTraveller att välja bland, så du har god chans att kunna tillfredställa just dina specifika energibehov för olika situationer, och dessutom till riktigt bra priser. Från butiken gäller Handla enkelt online med fri retur och 365 dagars öppet köp.

Flerfaldigt prisbelönt märke

PowerTraveller har fått flera fina priser för sitt smarta och miljövänliga arbete, däribland ISPO Award 2013, Queens Award For Enterprise 2012 och Outdoor Award 2011. Det är ett bevis på hur hög kvalitet deras produkter håller och hur nyskapande deras innovationer är. Därför är PowerTravellers produkter en utmärkt del av din utrustning för allehanda expeditioner. Upplev fördelarna med att alltid ha tillräckligt med ström för alla situationer där du behöver det, och du kommer att känna att hela projektet med att ta sig iväg någonstans kommer att bli så mycket enklare. Med ett orosmoment mindre blir det lättare att ta sig iväg länge och oftare, och man kan fokusera på att njuta av de vackra miljöerna i naturen eller att utföra det projekt som man åtagit sig, beroende på typ av expedition.