Addnature
Allt du behöver för att nå toppen
100 dagars öppet köp, fri retur
Fri frakt 490 kr
Vanliga frågor och svar
Ta med barnen på turen
Små ben orkar inte lika långt som stora. Men låt kidsen följa med ändå och upplev naturen tillsammans. Här hittar du bärstolar som är lika sköna att sitta i som att ha på ryggen.

Barnbärstolar

9 Produkter
Filter
Återställ

Målgrupp

Tillgänglighet i butik

 • Stockholm 1

Vikt i g

g
g

Färger

 • grå
 • blå
 • svart

Pris

kr
till
kr

Kundbetyg

 • 5
Sortera
Bästsäljare Nyheter Högsta kundbetyg Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Filter
Sortera
Bästsäljare Nyheter Högsta kundbetyg Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Osprey Poco Plus Barnbärstol svart
Osprey Poco Plus Barnbärstol svart svart
Osprey
Poco Plus Barnbärstol svart
Rek. 4 645 kr 4 225 kr
Fri frakt
 • Versioner: One Size
Osprey Poco LT Barnbärstol svart
Osprey Poco LT Barnbärstol svart svart
Osprey
Poco LT Barnbärstol svart
Rek. 3 595 kr 2 875 kr
Fri frakt
- 20 %
Osprey Poco Plus Barnbärstol blå
Osprey Poco Plus Barnbärstol blå blå
Osprey
Poco Plus Barnbärstol blå
Rek. 4 650 kr 3 715 kr
Fri frakt
 • Versioner: One Size
- 20 %
Osprey Poco LT Barnbärstol grå
Osprey Poco LT Barnbärstol grå grå
Osprey
Poco LT Barnbärstol grå
Rek. 3 595 kr 2 875 kr
Fri frakt
- 20 %
Osprey Poco Barnbärstol svart
Osprey Poco Barnbärstol svart svart
Osprey
Poco Barnbärstol svart
Rek. 4 480 kr 3 480 kr
Fri frakt
 • Versioner: One Size
- 22 %
deuter Kid Comfort Pro Barnbärstol blå
deuter Kid Comfort Pro Barnbärstol blå blå
deuter
Kid Comfort Pro Barnbärstol blå
Rek. 4 405 kr 3 495 kr
Fri frakt
- 20 %
Osprey Poco Barnbärstol blå
Osprey Poco Barnbärstol blå blå
Osprey
Poco Barnbärstol blå
Rek. 4 480 kr 3 480 kr
Fri frakt
 • Versioner: One Size
- 22 %
Osprey Poco LT Barnbärstol blå
Osprey Poco LT Barnbärstol blå blå
Osprey
Poco LT Barnbärstol blå
Rek. 3 595 kr 2 875 kr
Fri frakt
- 20 %
deuter Kid Comfort Barnbärstol blå
deuter Kid Comfort Barnbärstol blå blå
deuter
Kid Comfort Barnbärstol blå
Rek. 3 675 kr 2 990 kr
Fri frakt

Säkra barnbärstolar

Är man en friluftsintresserad familj kan det känns tråkigt om man måste avstå från att komma ut i naturen när barnen är riktigt små. Men införskaffar man sig en bärstol till barn går det enkelt att vistas i naturen trots att barnet ännu inte kan gå. En barnbärstol måste vara ergonomiskt utformad och skön att bära. Bärsystemet måste vara praktiskt och säkert för både den som bär samt för barnet som sitter i stolen. En barnbärstol behöver inte uteslutande användas när man som familj vill ge sig ut och vandra i diverse naturreservat, parker och fjäll. I en hektisk stadsmiljö kan det kännas skönt att slippa ha barnet i en skrymmande vagn som försvårar ens framkomlighet, barnbärstolen upplevs smidigare och passar bra vid en tur på staden. Förutom barnet vill man gärna att barnbärstolen ska rymma övrig packning. Volymen är en aspekt man bör undersöka när man tittar på olika bärstolar till barn, den ska vara stor nog att rymma saker till barnet samt kanske matsäck och extrakläder med mera. Planerar man exempelvis att övernatta ute i naturen behöver man riktigt gott om plats. Man förtränger ofta hur mycket saker man tar med sig i vagnen då man går ut och promenerar i sin hemort. Innan man ger sig av ut i skogen kan man förstås provpacka sin barnbärstol och kanske skriva en lista på saker man absolut inte får glömma att packa ner. Det gäller att vara rationell då man ska bära alla saker plus ett barn som väger sin beskärda del på ryggen.

Barnbärstol online

Användbara funktioner

Olika tillverkare av barnbärstolar är specialister på olika saker. Beroende på vad man anser är viktigast samt hur man planerar att använda barnbärstolen avgör vilket typ man köper. Är det komfort man är ute efter för att man vill kunna vara ute länge i naturen ska man se sig om efter barnbärstolar som har rejäla höftbälten och axelremmar. Dessa är till för att avlasta den som bär och fördela den totala vikten jämt. Storleksmässigt kan tjugofem liter vara en lagom volym rörande det övriga utrymmet, för den som går på långa turer. Specialfunktioner som spännen och linor för liggunderlag, sovsäck och gåstavar är mycket praktiska och förutser att bäraren kan ha händerna fria under vandringens gång. Vissa barnbärstolar är även utrustade med regnskydd, myggnät och solskydd. En mindre ryggsäck som är avtagbar kan medfölja en del barnbärstolar. Då kan man dela upp packningen mellan flera vuxna och barnbärstolen blir inte lika tungt lastad. Är man flera som ska använda barnbärstolen och dessa personer är olika långa bör man se sig om efter en stol med justerbar rygg. En bonus i from av en skötbädd kan vara nyttigt om man enkelt vill kunna byta blöja på barnet ute i naturen. Osprey och Vaude är två av många tillverkare av barnbärstolar som finns representerade hos oss på Addnature.

Komplettera din barnbärstol med:

 • Solskydd
 • Ett praktiskt och bra solskydd är fiffigt för att hålla barnet lagom tempererat och slippa att riskera att hon eller han blir solbränd eller uttorkad.

 • Nackstöd
 • Går man mycket och länge ut i naturen med sitt barn i en barnbärstol kan det bli påfrestande för nacken. Genom att komplettera stolen med ett nackstöd undviker man förslitningsskador och sträckningar.

 • Bärväska
 • Ska du resa en bit för att komma till naturen, fjället eller ödemarken kan det vara skönt att packa ner barnbärstolen i en bärväska. Då finns allt på en och samma plats och man glömmer inte någon utrustning.