Addnature
Upp till 70 % rabatt1
100 dagars öppet köp, fri retur
Fri frakt 490 kr
Vanliga frågor och svar
Låt laptopen hänga med
För många är det nödvändigt att ha med sig sin dator varje dag. Bär med dig den tillsammans med alla andra dina saker i en skön och snygg väska. De flesta modellerna har ett separat vadderat fack så att din dator hålls säker under resan. I den här kategorin hittar du även laptop fodral.

Laptopväskor & -fodral

0 Produkt
Det finns inga tillgängliga produkter i den här listan för tillfället.

Smarta laptopväskor

Har man ett arbete där man använder en bärbar dator mycket behöver man en bra och slitstark laptopväska. Även om man inte arbetar med något där det krävs en bärbar dator så finns det många situationer där man vill ha med sig sin laptop. Reser man mycket med jobbet eller på egen hand så vill man frakta sina digitala prylar på ett säkert sätt. Addnature har många olika typer av väskor som alla är konstruerade att skydda en laptop och andra digitala och känsliga enheter på bästa möjliga vis. Addnatures laptopväskor kommer i former av ryggsäckar, axelremsväskor och enklare fodral. Ska man bära med sig en hel del annat förutom datorn så kan en ryggsäck kännas praktiskt. Där får man plats med andra saker man behöver på vandringen eller resan. Ett laptopfack i ryggsäcken ger ett lagom stort och säkert utrymme åt datorn och är en funktion som finns inkluderat i många av våra väskor. Ryggsäckarna kommer i olika storlekar och kan rymma allt från en mindre ipad till en riktigt kraftfull laptop. Idag är vi vana att ständigt omges av teknologi och vara uppkopplade mot internet dygnet runt. Vissa väskor möjliggör användning av paddor och datorer utan att användaren behöver ta ut enheten ur väskan. Ett inkorporerat fönster gör att man kan använda pekskärmen på enheten trots att man är på språng. Väldigt smidigt för den som har datorn, mobiltelefonen eller ipaden som sitt främsta verktyg i vardagen. Små och smarta fack för sladdar, laddare och hörlurar finns också i många av våra laptopväskor för att göra det enklare att hålla ordning på sina saker. Att alla väskor inte är utformade som en klassisk laptopväska gör att de inte blir lika uppenbart stöldbegärliga. Är man i ett främmande land, eller pendlar till en annan ort varje dag, kan det kännas skönt att datorn ligger i tryggt förvar i ett diskret fack.

Laptopväska online

Vardagsväskor

Laptopväskorna som finns hos Addnature är givetvis väskor som går utmärkt att använda i skog och mark samt till vardags. Bara för att det går att ha en dator på ett smidigt sätt i väskan behöver man inte alltid ha det. Just i skogen kanske man inte har speciellt stor nytta av sin dator om man inte är där för att fotografera och genast vill föra över bilderna. Utbudet av laptopväskor hos oss är gediget och det finns väskor som passar de flesta smaker. Söker man en stilren design men ändå en väska som har det lilla extra ska man vända sig till oss. Vi gillar väskor som har mjukt och bra material, lättillgängliga fack, laptopfack, sköna och avlastande ryggpaneler, vadderade remmar och smarta fästen. En form av laptopväskor som är ganska vanlig är den som är en variant av den gamla cykelbudsväskan, även kallad messenger bag. De ser enkla ut mer är överraskande avancerade. Cykelbudsväskorna kommer med funktioner som kraftiga förslutningar, separata fack för känslig elektronik, fleecefodrat laptopfack, komfortabel vaddering på bärremmar plus höftrem för garanterad positionering på ryggen vid cykling. En riktig pärla bland laptopväskor!

Andra slitstarka väskor hos Addnature:

  • Skid- och brädbagar
  • Vadderade och slitstarka väskor framtagna för skid- och snowboardutrustning. Rymmer allt från pjäxor till vantar och matsäck.

  • Skyddsväskor
  • Boxar och väskor av hårt men lätt material som har en extrem prestanda. Står emot temperaturskillnader, smuts, vatten, stötar och kemikalier.

  • Axelväskor
  • Smidiga och snygga väskor till vardags, resor och träningen. Klarar slit och släng och finns i många olika utföranden från märken som Sealline och Osprey.