RePack X Addnature

RePack X Addnature

Varför RePack?

Vi vill minska mängden engångsförpackningar som används vid transporter av våra varor. Därför erbjuder vi nu den återanvändningsbara förpackningen RePack. Genom att systematiskt återanvända förpackningar kan vi på sikt reducera både mängden skräp och mängden koldioxid som släpps ut i samband med nyproduktion av förpackningar som bara lever en gång.

Mindre skräp om du väljer RePack

Att återanvända förpackningar flera gånger gör skillnad. Genom att välja RePack bidrar du till att få ut minst 20 användningar av samma förpackning. När förpackningen har gjort sitt kan materialet återvinnas.

10% rabatt på ditt nästa köp

Som ett tack för att du använder RePack skickas automatiskt en 10% rabattkod till din mailadress och som kan lösas in på ditt nästa köp hos oss eller i vilken webbutik som helst som är ansluten till RePack. Det innebär att vi lämnar ut din mailadress till RePack som sedan raderar dina uppgifter i sin databas efter att rabattkoden har skickats ut.

Hur går det till?

Lägg till RePack i din varukorg när du ska betala för dina varor på addnature.com. 30 kr läggs då till din totala inköpssumma och ordern kommer att skickas i en återanvändningsbar RePack-förpackning. Efter att du har mottagit dina varor viker du ihop förpackningen enligt instruktionerna på förpackningen, så att returadressen blir synlig. Lägg den i närmaste brevlåda så skickas den till RePack och kommer till nytta hos någon annan. Tänk på att följa standardrutinerna om du behöver returnera eller reklamera en vara. Vik undan returetiketten till Repack och applicera istället den medföljda returfraktsedeln på utsidan av RePack.

Tillsammans kan vi minska mängden engångsförpackningar. Återkom gärna om du har kommentarer kring denna tjänst eller har fler frågor.

Vanliga frågor

Så här enkelt är det att returnera RePack: vik ihop din tomma RePack enligt instruktionerna som medföljde i förpackningen, så att att returadressen blir synlig på förpackningen och droppa RePack i närmaste brevlåda, var som helst i världen.

RePack och varorna returneras i detta fall till Addnatures webbutik. Instruktionerna för kundreturer finns i förpackningen. Om du inte fick instruktionerna, följ dessa anvisningar på Addnatures webbsida. Gör så här om du vill returnera varor i en RePack:

  • Packa varorna i RePack. Kom ihåg att bifoga den ifyllda kundreturblanketten. Tillslut Repack med den medföljande returdekalen adresserad till Addnature.
  • Viktigt! Vänd inte ut adressdekalen med förpackningskoden ("package code")

Vikningsinstruktioner

Addnature på sociala medier

Copyright © All rights reserved