Vårt nya magasin

Vårt nya magasin

Vårt nya magasin är ute nu!

Föreställ dig när du upptäcker någonting nytt och helt försvinner in i det. Hur det blir till en lätt besatthet – du vill lära dig allt om utrustningen, allt om tekniken, inspireras av föregångarna som banade vägen. Det är den känslan som får oss att bli uppslukade av planeringen, och samma känsla som sedan skapar en fullständig närvaro där ute. En känsla som är starkare än våra rädslor och som skapar en gemenskap med likasinnade. Det är då vi är hooked.


Med vårt nya magasin vill vi ge friluftsintresserade och våra vänner en inblick i det som inspirerar oss. Här vill vi skapa en plats där vi kan vara transparenta med våra idéer, värderingar och tankar. Det är också ett sätt för oss att visa vårt dagliga arbete och att komma närmare er. Vårt första nummer av Hooked tillägnar vi den sport vi är extra hooked på just nu: Trail running.

Du hittar den i butiken och med alla beställningar online. Du kan även läsa den direkt som e-tidning nedan. Du som föredrar att läsa på engelska eller vill dela tidningen till internationella vänner hittar den engelska utgåvan här.